PNL va transmite CNSAS, in cursul acestei saptamani, o lista cu 156 de liberali carora ar urma sa li se verifice dosarele pentru a se vedea daca au facut sau nu politie politica. Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a afirmat ca la reuniunea conducer
PNL va transmite CNSAS, in cursul acestei saptamani, o lista cu 156 de liberali carora ar urma sa li se verifice dosarele pentru a se vedea daca au facut sau nu politie politica. Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a afirmat ca la reuniunea conducerii s-a discutat despre demersul liberalilor privind verificarea, de catre CNSAS, a dosarelor demnitarilor partidului.
"Zilele urmatoare vom face oficial acest demers", a adaugat presedintele organizatiei Bucuresti, Ludovic Orban, mentionand, la randul sau, ca, probabil, tabelele vor fi transmise la CNSAS in cursul zilei de joi.
Potrivit lui Flutur, este vorba de 156 de demnitari ai partidului - parlamentari, ministri, secretari de stat, presedinti de organizatii judetene, membri ai Biroului Permanent Central si ai Comitetului Executiv - carora ar urma sa li se verifice dosarele, pentru a se vedea daca au facut sau nu politie politica. Flutur a mai spus ca aceasta este prima etapa a demersului PNL si ca va urma o alta vizandu-i pe cei care au functii in PNL inclusiv la nivel local. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.