Confederatiile sindicale CNSLR - FRATIA, Cartel Alfa si BNS sunt nemultumite deoarece Alianta Sed Lex, printr-un conflict de munca declansat in conformitate cu prevederile Legii nr. 168/1999 privind solutionarea conflictelor de munca, a inclus pe age
Confederatiile sindicale CNSLR - FRATIA, Cartel Alfa si BNS sunt nemultumite deoarece Alianta Sed Lex, printr-un conflict de munca declansat in conformitate cu prevederile Legii nr. 168/1999 privind solutionarea conflictelor de munca, a inclus pe agenda de lucru a Guvernului legea salarizarii functionarilor publici si a personalului contractual care sa cuprinda acordarea unui salariu mediu net de 1.250 RON, a sporului de confidentialitate de 15% si a sporului de stabilitate de 3-20%, se precizeaza intr-un comunicat Sed Lex.
"Alianta SED LEX va monitoriza negocierile si va tine la curent opinia publica cu stadiul acestora. Toti functionarii publici si personalul contractual reprezentati de Alianta SED LEX asteapta rezolvarea problemei salarizarii in administratia publica si multumesc celor trei mari confederatii sindicale pentru ca se implica dupa 15 ani in rezolvarea unei probleme sectoriale", se mai precizeaza in comunicat.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.