Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca la nivelul conducerii partidului nu a fost luata in discutie problema suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu. "Se face foarte mult caz si se vorbeste prea mult despre dec
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat ca la nivelul conducerii partidului nu a fost luata in discutie problema suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu. "Se face foarte mult caz si se vorbeste prea mult despre decizia Birourilor permanente. Toata problema s-ar putea rezolva foarte usor daca presedintele ar trimite o scrisoare de revocare a celor doi sefi de servicii secrete si lucrurile s-ar incheia aici", a spus Diaconescu. El a precizat ca procedura suspendarii din functie a presedintelui este foarte complicata si sanctioneaza unele masuri de responsabilitate foarte grave ale presedintelui, care nu se intrunesc in aceasta situatie. Referindu-se la afirmatiile liderului PSD Mircea Geoana potrivit carora partidul ar putea merge pana la masura extrema in cazul sefului statului, Diaconescu a aratat ca "a fost o simpla discutie de constitutionalitate pe marginea demisiilor sefilor de servicii secrete". (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.