Scania, cel de-al patrulea constructor european de autocamioane, a anuntat o crestere a beneficiului pe cel de-al doilea trimestru al acestui an de 14%, informeaza Reuters. Principalul stimulent al acestei cereri a fost cresterea economica mondiala.
Scania, cel de-al patrulea constructor european de autocamioane, a anuntat o crestere a beneficiului pe cel de-al doilea trimestru al acestui an de 14%, informeaza Reuters. Principalul stimulent al acestei cereri a fost cresterea economica mondiala. ''Date fiind carnetele de comenzi si nivelul productiei, livrarile Scania in 2006 vor fi net superioare celor din 2005'', se arata intr-un comunicat al grupului suedez.
Directorul general al Scania, Leif Ostling, a declarat ca piata europeana a camioanelor ar putea ajunge in acest an la 290.000 de inmatriculari, dar ca aceasta cifra va scadea in 2007 la 250.000 de unitati. Saptamana trecuta, rivalul compatriot Volvo a anuntat la randul sau o crestere a beneficiului impozabil pe cel de-al doilea trimestru cu 23%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.