Noua Zeelanda a invins Australia cu 13-9 si si-a asigurat suprematia in Turneul celor 3 Natiuni.

Pe stadionul Lang Park din Brisbane, pe care gazdele, echipa Australiei, nu mai pierdusera de zece ani, nationala de rugby a Noii Zeelande
Noua Zeelanda a invins Australia cu 13-9 si si-a asigurat suprematia in Turneul celor 3 Natiuni.

Pe stadionul Lang Park din Brisbane, pe care gazdele, echipa Australiei, nu mai pierdusera de zece ani, nationala de rugby a Noii Zeelande si-a demonstrat inca o data valoarea. Cu o prima repriza stralucita ca joc si cu o aparare de fier, inaintata si agresiva, in cea de-a doua parte, All Blacks au cistigat cu 13-9, marcind prin toate procedeele sportului cu balonul oval: un eseu - Joe Rokocoko, un drop-gol reusit de Carter care a transformat si incercarea si a dat si o lovitura de penalizare, fata de cele trei lovituri de pedeapsa ale adversarilor transfomate de catre Mortlock.

In prezenta a peste 50.000 de spectatori, neozeelandezii si-au trecut in palmares o victorie cu dubla miza, partida contind atit pentru cea mai puternica competitie intertari din lumea rugby-ului, Turneul celor 3 Natiuni, cit mai ales pentru Bledisloe Cup, trofeul care se pune in joc intre cele doua tari, si care ramine pentru al patrulea an consecutiv in posesia jucatorilor lui Graham Henry. In urmatoarea etapa, Australia primeste, la Sydney, vizita Africii de Sud.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.