Chevron, a doua mare companie petroliera americana, a anuntat o importanta crestere a profiturilor pe cel de-al doilea trimestru al acestui an, in special ca urmare a cresterii preturilor la petrol, informeaza Reuters. Cu toate acestea insa, actiunil
Chevron, a doua mare companie petroliera americana, a anuntat o importanta crestere a profiturilor pe cel de-al doilea trimestru al acestui an, in special ca urmare a cresterii preturilor la petrol, informeaza Reuters. Cu toate acestea insa, actiunile Chevron au scazut pe Wall Street cu 2,6% in special datorita costurilor anuntate pentru repararea infrastructurii din Golful Mexic si a problemelor din sectorul de rafinaj. Beneficiul net al grupului pe acest interval s-a situat la 4,35 miliarde de dolari (fata de 3,68 miliarde in urma cu un an de zile), ceea ce reprezinta o crestere de 18%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.