Spaniolul Fernando Alonso vede rosu de furie in fata ochilor dupa ce Michael Schumacher (Ferrari) l-a avut pentru a treia oara consecutiv in oglinda retrovizoare, de data aceasta pe circuitul de la Hockenheim. Pilotul de la Renault, sosit al cincilea
Spaniolul Fernando Alonso vede rosu de furie in fata ochilor dupa ce Michael Schumacher (Ferrari) l-a avut pentru a treia oara consecutiv in oglinda retrovizoare, de data aceasta pe circuitul de la Hockenheim. Pilotul de la Renault, sosit al cincilea in Germania, ramine insa lider, dar cu un avans de doar 11 puncte inaintea ultimelor sase etape din CMde Formula 1. Plecat din pole-position, Ice Man Raikkonen (McLaren) a avut, ca si sezonul trecut, probleme cu motorul, dar a terminat totusi pe pozitia a treia, ajungind la un singur punct de podiumul clasamentului general, ocupat in ordine de Alonso (100 p), M. Schumacher (89 p) si Massa (50 p).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.