Circa 21 de acuarele si crochiuri, presupuse a fi ale fostului dictator Adolf Hitler, vor fi scoase la licitatie pe 26 septembrie, dupa ce au stat 70 de ani pe fundul unei valize intr-un hambar din Belgia, transmite AFP. Lucrarile au fost realizate i
Circa 21 de acuarele si crochiuri, presupuse a fi ale fostului dictator Adolf Hitler, vor fi scoase la licitatie pe 26 septembrie, dupa ce au stat 70 de ani pe fundul unei valize intr-un hambar din Belgia, transmite AFP. Lucrarile au fost realizate intre anii 1916 si 1918, in timpul Primului Razboi Mondial, pe cind Hitler era caporal. Specialistii de la casa Jefferys din Lostwithiel, sud-vestul Marii Britanii, care organizeaza aceasta licitatie, au estimat ca operele ar putea fi vindute cu 5.600 de dolari. Suma este atit de mica pentru ca tentativele de a verifica autenticitatea acestor opere au esuat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.