Comandantul Batalionului 280 Infanterie, Brigada 282 Mecanica din Focsani, lt. col. Stefan Balan, de 38 de ani, intors, ieri, din Irak, unde s-a aflat in misiune, a murit in drum spre casa, in urma unui accident rutier produs pe DN 2 E 85, la iesirea
Comandantul Batalionului 280 Infanterie, Brigada 282 Mecanica din Focsani, lt. col. Stefan Balan, de 38 de ani, intors, ieri, din Irak, unde s-a aflat in misiune, a murit in drum spre casa, in urma unui accident rutier produs pe DN 2 E 85, la iesirea din Ramnicu Sarat. In urma accidentului, si-a pierdut viata si sotia acestuia, iar fiica lor, de 12 ani, a fost internata, in coma, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti.
Accidentul a avut loc in jurul orei 13.00, pe DN 2 E 85, la iesirea din Ramnicu Sarat spre Focsani.
Comandantul Batalionului 280 Infanterie, Stefan Balan, se intorcea spre casa, la Focsani, alaturi de sotie si copil, cu un autoturism Skoda cu numar de Neamt.
In fata autoturismului se afla autocarul care ii ducea acasa pe ceilalti militari intorsi din Irak.
La iesirea din Ramnicu Sarat, ofiterul a pierdut controlul volanului, iar masina a iesit de pe sensul de mers si a intrat intr-un Volkswagen cu numar de Bucuresti. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.