Horatiu Malaele, Lamia Beligan, Adrian Titieni, Crina Matei si Tania Budi au ajuns ''La urgenta''.
Actorii vor face parte din distributia serialului care va infatisa din toamna la TVR povestile de boala si moarte dintr-un spital din Romania.
Horatiu Malaele, Lamia Beligan, Adrian Titieni, Crina Matei si Tania Budi au ajuns ''La urgenta''.
Actorii vor face parte din distributia serialului care va infatisa din toamna la TVR povestile de boala si moarte dintr-un spital din Romania. Horatiu Malaele va fi Iordan Gaman. Seful sectiei de urgenta, un grasut energic de 40 de ani, Gaman este genul inflexibil, caustic si are un umor usor mitocanesc. Crina Matei o interpreteaza pe Magda Fekete. Rezidenta, in anul 3, in varsta de 30 de ani, Magda arata bine si nu se sfieste sa profite la maximum de aspectul ei fizic pentru a-si face viata mai usoara.
E inteligenta, dar nesigura pe ea profesional. Cu toate acestea, isi premediteaza orice miscare si isi pregateste cu atentie pasii facuti in cariera.
Adrian Titieni nu este la prima sa experienta ca medic pe platourile de filmare. El a interpretat si rolul doctorului Dragos Popescu, in lungmetrajul Moartea domnului Lazarescu. Se poate spune ca Magda e corespondentul feminin al lui Lucian Staicu, interpretat de Catalin Paraschiv, si el medic rezident, considerat ,,frumuselul" echipei. Tania Budi va avea, la randul sau, cateva aparitii episodice.
Blonda o va interpreta pe Laura, sotia lui Max Colibaba, asistentul universitar jucat de Claudiu Istodor. Laura este directoare la o firma de medicamente.
In momentul de fata echipa de productie, insotita de regizor, specialistii in imagine si actori realizeaza pregatirile prealabile filmarii, ce va incepe pe 6 august, in studiourile bucurestene Abis si nu numai.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.