Producatorul mondial de telefoane mobile a anuntat ca va cheltui 1,2 miliarde de dolari pentru a rascumpara unele pachete de actiuni, informeaza AP. Actiunea companiei se incadreaza in cadrul unui plan mai larg de rascumparare de actiuni, in valoare
Producatorul mondial de telefoane mobile a anuntat ca va cheltui 1,2 miliarde de dolari pentru a rascumpara unele pachete de actiuni, informeaza AP. Actiunea companiei se incadreaza in cadrul unui plan mai larg de rascumparare de actiuni, in valoare de 4,5 miliarde de dolari. La 1 iulie, Motorola dispunea de o cantitate cash neta de 10,1 miliarde dolari, iar o parte din acesti bani vor fi alocati acestor cumparari de actiuni. "Credem ca, la pretul actual, actiunile Motorola reprezinta o investitie atractiva, iar recentele recumparari subliniaza continua noastra incredere in dezvoltarea pe termen lung a companiei", a declarat David Devonshire, directorul financiar al companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.