Pentru ca la televiziuni este sezonul reluarilor si al best off-urilor si pentru ca in ultima vreme m-am plins ca ar trebui sa public si eu articole in reluare, ma consolez vorbind din nou despre expertii comentatori care defileaza pe sticla la eveni
Pentru ca la televiziuni este sezonul reluarilor si al best off-urilor si pentru ca in ultima vreme m-am plins ca ar trebui sa public si eu articole in reluare, ma consolez vorbind din nou despre expertii comentatori care defileaza pe sticla la evenimente senzationale.

Incercati in ultima vreme de relele caniculei, ale inundatiilor, de infractionalitatea nepedepsita de o justitie corupta, de lipsa sigurantei nationale, de flagelul deconspirarii pionierilor turnatori si dupa grelele emotii date de convalescenta unui presedinte operat, trebuie sa asistam si la drama unui premier accidentat.

La OTV, misterele accidentului lui Tariceanu, tenebroasele ascunzisuri ale acestei intimplari care a zguduit natiunea romana sint elucidate matematic de marele cascador Szobi Cseh, absolvent al Academiei Margelatu. Ce-a spus nu mai conteaza, cert e ca pentru orice criza, drama sau dramoleta avem oameni autorizati, consultanti cu experienta care pot diagnostica precis orice.

Si, ce-am mai inteles defilind opiniile exprimate de alti comentatori, analisti si experti: ca un premier care nu poate sa conduca o motocicleta nu e in stare sa conduca nici un guvern, ca premierul se trateaza la clinici private, si nu la spitalul public, ca o ia pe contrasens nu numai in politica etc. Dar, pentru ca solidaritatea nationala invinge mereu, cred ca dl Basescu, ca sa nu mai fim de doua ori penibili, a plecat in America sa elucideze, ca prim expert al tarii, cauzele care au pus in pericol viata sefului Guvernului prin lovirea a doua productii americane pe teritoriul fortelor aliate, un Ford si un Harley Davidson.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.