Federatia Operatorilor Romani de Transport solicita acordarea unor intervale orare compensatorii in zilele de sambata si duminica pentru toate vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone a caror circulatie pe drumurile nationale a fost si este restrictio
Federatia Operatorilor Romani de Transport solicita acordarea unor intervale orare compensatorii in zilele de sambata si duminica pentru toate vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone a caror circulatie pe drumurile nationale a fost si este restrictionata din cauza caniculei, se arata intr-un comunicat al transportatorilor.
"Din nou masura luata de administratia nationala a drumurilor este discriminatorie si prost formulata. Ce se intelege prin: <>, sau prin <>. Cine stabileste maxima urgenta si pe ce criterii? Care sunt cotele normale de temperaturi si cand se estimeaza normalul? Intre zeci de restrictii pe drumurile nationale si judetene, trafic supraaglomerat, controale peste controale si o viteza medie a autovehiculelor de mare tonaj de 35-40 km/h o astfel de masura fara compensare vine sa sape si mai rau in buzunarul golit de taxe si impozite al transportatorului roman", incheie comunicatul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.