Ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur a anuntat ca in ministerul pe care il conduce vor ramane doi secretari de stat din patru cati sunt in prezent, desi premierul a solicitat reducerea numarului acestora la trei. "Inainte de a purta negocieri polit
Ministrul Agriculturii Gheorghe Flutur a anuntat ca in ministerul pe care il conduce vor ramane doi secretari de stat din patru cati sunt in prezent, desi premierul a solicitat reducerea numarului acestora la trei. "Inainte de a purta negocieri politice cu partenerii de coalitie pentru impartirea posturilor, trebuie sa vedem mai intai care este cea mai eficienta formula de functionare a ministerului", a spus ministrul. El este de parere ca cea mai buna solutie pentru Ministerul Agriculturii este descentralizarea serviciilor. "Ne vom baza in continuare pe cei doi piloni fundamentali, acolo unde vor fi secretari de stat, adica politicile agricole si politicile forestiere si vom crea un Departament pentru politici agricole comune, care va avea un rol esential pe relatia cu Uniunea Europeana", a precizat Flutur.
El a afirmat ca discutiile politice asupra nominalizarilor pentru aceste posturi vor avea loc abia dupa ce va fi finalizata strategia de restructurare si descentralizare a serviciilor. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.