Directia Generala Anticoruptie (DGA) are nevoie de sapte ofiteri specialisti. Posturile vacante vor fi scoase la concurs la sfarsitul lunii viitoare. La 28 august a.c., in Bucuresti, candidatii vor sustine examen pentru ocuparea postului la Serviciul
Directia Generala Anticoruptie (DGA) are nevoie de sapte ofiteri specialisti. Posturile vacante vor fi scoase la concurs la sfarsitul lunii viitoare. La 28 august a.c., in Bucuresti, candidatii vor sustine examen pentru ocuparea postului la Serviciul Relatii Publice si Control Acces, prin recrutare din sursa externa. Cererile de participare la concurs, insotite de curriculum vitae, vor fi adresate directorului DGA si pot fi depuse la Biroul Resurse Umane din cadrul institutiei, pana la 14 august a.c., inclusiv. Informatii suplimentare privind desfasurarea concursului pot fi obtinute in zilele de luni, miercuri si joi, intre orele 8.00-12.00, la sediul unitatii din str. Nicolae Grigorescu nr. 12, sector 3 sau la telefon 324.83.65. La 29 august a.c. se va desfasura concursul pentru ocuparea a sase functii de ofiter specialist la Birourile Anticoruptie din Sibiu, Vrancea, Dambovita si Salaj (cate o functie pentru fiecare birou) si Biroul Anticoruptie pentru Bucuresti (doua functii).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.