Compania Dell si-a extins gama Precision de statii de lucru desktop disponibila pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, prin lansarea modelului Precision 390. Noul sistem este conceput pentru a impune noi standarde in ceea ce priveste raportul pe
Compania Dell si-a extins gama Precision de statii de lucru desktop disponibila pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, prin lansarea modelului Precision 390. Noul sistem este conceput pentru a impune noi standarde in ceea ce priveste raportul performanta-scalabilitate-pret si pentru a permite rularea de aplicatii foarte solicitante.
Dell Precison 390 incorporeaza cel mai recent motor grafic OpenGL, pentrul lucrul cu imagini de rezolutie mare. Totodata, sistemul include procesoare dual-core, care permit o crestere semnificativa de performanta la rularea de aplicatii precum cele destinate divertismentului 3D sau cele pentru proiectare 3D in domeniul ingineriei. Microarhitectura noua a sistemului ofera cresteri de performanta de pana la 56% in ceea ce priveste functionarea aplicatiilor pe sistem si de pana la 88% referitor la rezultatele motorului grafic in cazul editarii video, al lucrului cu animatii si al design-ului asistat de calculator.
Lansarea Dell Precision 390 completeaza astfel gama statiilor de lucru desktop Precision 690 si Precision 490, a caror inaugurare a avut loc recent.
"Cu Dell Precision 690 si Dell Precision 490, Dell a ridicat standardele de performanta si scalabilitate pentru statiile de lucru profesionale conforme cu standardele industriei", a declarat Eric Greffier, Director Corporate Clients Products, Dell EMEA. "Dell Precision 390 a fost creat pentru a veni in completarea gamei Dell de sisteme desktop", a mai spus Greffier.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.