Warner Brothers a incheiat un acord cu compania Apple pentru a distribui prin magazinele sale online, iTunes, seriale de televiziune care au avut succes la public, precum "Prietenii tai" si "Familia Flinstone", informeaza BBC News Online. Fiecare epi
Warner Brothers a incheiat un acord cu compania Apple pentru a distribui prin magazinele sale online, iTunes, seriale de televiziune care au avut succes la public, precum "Prietenii tai" si "Familia Flinstone", informeaza BBC News Online. Fiecare episod din primul sezon al serialului "Prietenii tai", lansat in 1994, nominalizat de 55 de ori la premiile Emmy, va costa 1,99 dolari, acelasi pret practicat si la alte programe de televiziune care se distribuie deja online pe iTunes. Pe site mai sunt disponibile lungmetrajul animat realizat de Hanna&Barbera, "The Jetsons" si emisiunea SF "Babylon 5".
Simon Kenny, presedintele Warner Brothers Digital Distribution, a declarat ca acest acord este "un pas important" in distribuirea materialelor produse de Warner Brothers prin intermediul "unei game largi de platforme". Anuntul vine la o luna dupa ce Warner Brothers a declarat ca s-a asociat cu compania Guba.com pentru a vinde filme si emisiuni de televiziune pe Internet. Continutul era oferit la pretul de 1,99 dolari pentru vizionare nelimitata pe parcursul a 24 de ore. Aceasta miscare a fost una dintre incercarile industriei de entertainment de a reduce pirateria. Apple a anuntat inca din octombrie 2005 ca va vinde muzica si programe de televiziune prin intermediul magazinelor sale online iTunes. Canalul de televiziune american ABC a fost primul interesat sa incheie un acord cu Apple, oferind doua dintre serialele sale de succes, "Neveste disperate" si "LOST - Naufragiatii". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.