Conducerea clubului UT Arad va apela la divinitate pentru a avea noroc in viitoarea editie de campionat si pentru a curata clubul de spiritele rele, relateaza Mediafax. La solicitarea oficialilor aradeni, un preot va veni astazi dupa-amiaza pentru a
Conducerea clubului UT Arad va apela la divinitate pentru a avea noroc in viitoarea editie de campionat si pentru a curata clubul de spiritele rele, relateaza Mediafax. La solicitarea oficialilor aradeni, un preot va veni astazi dupa-amiaza pentru a face o sfestanie in vestiarul echipei si in stadion. Conducerea spera ca astfel formatia antrenata de Marius Lacatus (foto stanga) sa inceapa cu dreptul Liga I. UTA va disputa prima partida a noului sezon maine, pe propriul teren, cu Farul Constanta. Daca de ajutorul Celui de Sus nu sunt inca siguri, jucatorii de la UTA vor avea cu siguranta sprijinul consistent al publicului, care s-a bulucit la coada la abonamente si ieri, in ciuda faptul ca sambata, la meciul de prezentare a lotului, unii fani au protestat vehement fata de pretul ridicat al acestora. Gruparea aradeana vanduse pana ieri 3000 de abonamente pentru turul campionatului, aproximativ jumatate din cate au fost puse in vanzare. Desi se asteptau la incasari mai mari dupa aglomeratia din prima zi, organizatorii sunt siguri ca vor vinde cam doua treimi din abonamente, avand in vedere ca majoritatea locurilor au fost deja retinute pe liste de societati comerciale sau sindicate. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.