Unul dintre cei mai valorosi fundasi ai baschetului masculin romanesc din ultimele doua decenii, Marcel Tenter, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca nu s-a prezentat la convocarea echipei nationale la Medias, pentru ca nu a fost anuntat despre actiun
Unul dintre cei mai valorosi fundasi ai baschetului masculin romanesc din ultimele doua decenii, Marcel Tenter, a declarat ieri, pentru Mediafax, ca nu s-a prezentat la convocarea echipei nationale la Medias, pentru ca nu a fost anuntat despre actiune si nici despre faptul ca Liviu Calin a fost numit antrenorul principal al lotului "tricolor". Revenit la "U" Mobitelco Cluj dupa sase ani petrecuti la Falke Nurnberg, in Germania, Tenter s-a declarat socat de faptul ca este considerat absent nemotivat de la reunirea Nationalei. "N-am stiut nici ca s-a numit antrenorul, dar nici ca Nationala se va reuni. Eu sunt in Germania si ma pregatesc sa vin cu familia definitiv la finalul acestei saptamani. Daca eram anuntat cu 2-3 saptamani inainte poate stateau altfel lucrurile", a spus Tenter, adaugand ca si-a dat un acord de principiu pentru revenirea la Nationala, in urma cu trei saptamani, intr-o discutie particulara cu antrenorul Liviu Calin, in Germania. "In acel moment, Liviu Calin nu acceptase sa preia nationala. Am spus ca daca el va fi de acord, ma voi intoarce si eu. De atunci nu am mai avut nici o veste. Presupun ca a fost vorba de o neintelegere, dar cert este ca din cauza mutarii mele din Germania in Romania, nu pot fi prezent la actiunea de la Medias", a concluzionat Tenter, in vreme ce staff-ul FRB sustine ca a incercat sa-l contacteze pe coordonatorul de joc clujean, inclusiv prin intermediul managerului Mircea Cristescu, dar nu a reusit. De mentionat ca "tricolorii" au inceput pregatirile pentru primele meciuri oficiale din cadrul campaniei preliminare ale CE 2007, care se vor desfasura, in septembrie, in compania selectionatelor Ciprului, Irlandei si Elvetiei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.