Gabriel Tamas, fundasul lui Spartak Moscova, a inceput sa se indoiasca de faptul ca Dinamo face, intr-adevar, eforturi sa-l imprumute de la rusi pentru un sezon. El se bazeaza pe informatiile contradictorii pe care i le ofera conducatorii celor doua
Gabriel Tamas, fundasul lui Spartak Moscova, a inceput sa se indoiasca de faptul ca Dinamo face, intr-adevar, eforturi sa-l imprumute de la rusi pentru un sezon. El se bazeaza pe informatiile contradictorii pe care i le ofera conducatorii celor doua cluburi. "Am vorbit cu domnul Turcu, cu domnul Badea si mi-au spus ca se va rezolva, iar rusii mi-au zis ca nu i-a mai cautat nimeni de la Dinamo. Nu stiu ce sa mai cred. Cei de la Dinamo imi spun in fiecare zi acelasi lucru: se va rezolva. M-am plictisit si m-am saturat de situatia asta", a spus Tamas. Jucatorul crede ca sunt putine sanse si ca Spartak sa-l cedeze in Spania. "Nici de Celta Vigo nu mai stiu nimic, din cate imi dau seama cred ca va pica transferul acolo. Stau si astept. In cazul in care cade transferul la Celta, probabil voi ramane la Spartak inca un an si jumatate, daca rusii nu vor sa ma dea la Dinamo", a precizat fotbalistul. La randul sau, Vasile Turcu, unul dintre actionarii din "Groapa", a precizat ca clubul sau a tinut legatura cu oficialii rusi prin intermediul impresarului Victor Becali si al fratelui acestuia, Ioan, fost presedinte executiv la Dinamo. "Dumneavoastra credeti ca ma apuc eu sau domnul Badea sau Cristi Borcea sa il sunam pe Savlov (n.r. - presedintele clubului Spartak Moscova)? Victor si Giovanni vorbesc in fiecare zi cu cei de la Spartak. Daca va pica transferul la Celta, abia atunci vom veni cu o noua oferta pentru un imprumut al jucatorului", a spus Turcu. Acesta a afirmat ca Dinamo nu isi permite, pentru moment, sa cumpere un fotbalist cu 1,8 milioane de euro. "Spartak vrea sa-l vanda, insa noi nu avem puterea financiara sa dam 1,8 milioane de euro pentru un jucator. Dorim un imprumut si apoi o sa vedem. Daca jucatorul nu se incadreaza in conceptia de joc a lui Rednic, ce facem, ramanem cu 1,8 milioane date? Pana joi cred ca vom avea un raspuns cert in ceea ce-l priveste pe Tamas", a mentionat Turcu. Conducerea dinamovista si-a manifestat dorinta de a-l transfera sub forma de imprumut pe Gabriel Tamas. In acest sens impresarul jucatorului s-a deplasat la Moscova, in urma cu doua saptamani, unde a negociat cu oficialii gruparii ruse. Acestia nu agreeaza varianta unui nou imprumut, dupa ce si anul trecut Tamas a fost platit de Spartak, dar a jucat la Dinamo, dorind sa-l vanda definitiv pe jucatorul care a prins extrem de putine minute jucate la Moscova si care, chiar acum, in plin campionat rus, se afla in Romania, nefiind inclus in lot. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.