Politia austriaca testeaza un Porsche 911 care urmeaza sa intre in patrimoniul sau pentru a ajuta la o mai buna desfasurare a traficului, relateaza Ananova. Un purtator de cuvant a precizat ca masinuta sport de peste 100.000 de euro, care poate ating
Politia austriaca testeaza un Porsche 911 care urmeaza sa intre in patrimoniul sau pentru a ajuta la o mai buna desfasurare a traficului, relateaza Ananova. Un purtator de cuvant a precizat ca masinuta sport de peste 100.000 de euro, care poate atinge cu usurinta 180 de kilometri la ora, ii va ajuta pe politistii de la circulatie sa previna incercarile de depasire a vitezei legale. "Testele efectuate pana in prezent au demonstrat ca prezenta Porsche-ului in trafic este deosebit de benefica. Soferii incetinesc imediat ce o vad in trafic sau parcata langa sosea. Singura problema este ca e un pic cam inghesuiala in interior", a mai precizat purtatorul de cuvant. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.