Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, veteranul Andrei Pavel, continua sa adune puncte si bani din circuitul profesionist, dupa ce a bifat, marti seara, un succes lejer in turul secund al turneului international de la Kitzbuhel, dotat cu premii i
Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, veteranul Andrei Pavel, continua sa adune puncte si bani din circuitul profesionist, dupa ce a bifat, marti seara, un succes lejer in turul secund al turneului international de la Kitzbuhel, dotat cu premii in valoare totala de 646.250 de euro. Cotat de organizatori cap de serie nr. 16, Pavel l-a invins in turul al doilea, in care s-a calificat direct, pe brazilianul Marcos Daniel, cu scorul de 6-4, 6-4, la capatul unei intalniri dominate clar de reprezentantul nostru. In urma acestei victorii, Pavel a acces in optimile de finala si va juca in aceasta faza cu invingatorul partidei care i-a opus aseara pe austriacul Jurgen Melzer si pe spaniolul Tommy Robredo. Totodata, pentru prezenta sa in turul al treilea, Pavel si-a asigurat un cec in valoare de 8.500 de euro si un bonus de 25 de puncte ATP, care-i va aduce un salt de cel putin zece locuri in ierarhia profesionista, unde ocupa pentru moment locul 74, cu o zestre de 60 de puncte adunate in 16 turnee. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.