Capitanul rapidist Vasile Maftei a declarat ieri ca era mai bine ca Supercupa Romaniei dintre Steaua si Rapid sa se fi disputat in Belgia pentru ca in acest fel jucatorii giulesteni scapau de managerul general al gruparii din Ghencea, Mihai Stoica. C
Capitanul rapidist Vasile Maftei a declarat ieri ca era mai bine ca Supercupa Romaniei dintre Steaua si Rapid sa se fi disputat in Belgia pentru ca in acest fel jucatorii giulesteni scapau de managerul general al gruparii din Ghencea, Mihai Stoica. Cristian Sapunaru si Valentin Badoi sustin ca au fost injurati de managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, cu care au avut un schimb de replici in timpul festivitatii de premiere de la finalul intalnirii de sambata, contand pentru Supercupa Romaniei. Badoi a reactionat pe moment aruncand cu medalia in directia oficialului stelist. Presedintele FRF, Mircea Sandu, afirmase marti ca Mihai Stoica trebuia arestat in momentul in care a provocat incidente la Supercupa Romaniei si ca daca meciul se disputa in Belgia acesta era condamnat pe loc. "Daca la noi nu se poate, ce putem sa facem? Era mai bine sa fi jucat in Belgia, ca mai scapam de cineva. Dansul a cam explodat, dar ce sa-i facem? Fiecare se comporta cum vrea, declara ce vrea pentru ca vad ca nimeni nu ia nici o masura. S-a ajuns prea departe. Nu stiu daca cineva de la noi din conducere a jignit vreun jucator advers. Nu cred ca s-a intamplat vreodata si nici nu se va intampla", a spus Maftei, care a mentionat ca ar fi procedat exact la fel ca Sapunaru si Badoi daca era injurat de Stoica. "Si eu as fi procedat la fel ca si colegii mei. Dar ce sa ne mai asteptam la Stoica daca a dat cu pumnul intr-un suporter stelist? Cred ca daca prindea vreun suporter de la Rapid nu ajungea sa dea cu pumnul", a afirmat Maftei. La randul sau, portarul Danut Coman sustine ca Mihai Stoica ar trebui sa fie un exemplu avand in vedere functia pe care o detine in cadrul clubului din Ghencea. "Nu e normal cum a procedat Stoica. Eu consider ca dansul trebuie sa fie un exemplu pentru noi, jucatorii, pentru spectatori, prin functia pe care o detine la Steaua. Eu il vad un presedinte foarte bun, dar este putin mai coleric", a spus Coman. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.