Delegatia de natatie a Romaniei va pleca maine spre Budapesta, unde va participa, in perioada 31 iulie - 6 august, la intrecerile Campionatului European. Ieri dimineata, secretarul general al FRN, Stefan Iamandi, a declarat pentru Mediafax ca obiecti
Delegatia de natatie a Romaniei va pleca maine spre Budapesta, unde va participa, in perioada 31 iulie - 6 august, la intrecerile Campionatului European. Ieri dimineata, secretarul general al FRN, Stefan Iamandi, a declarat pentru Mediafax ca obiectivul principal al delegatiei "tricolore" in Ungaria este castigarea unei medalii si doua clasari pe unul din locurile 4-6. "Obiectivul nostru este sa obtinem cel putin o medalie si doua clasari pe unul din locurile 4-6. Cred ca putem atinge obiectivele FRN, favoriti pentru castigarea unei medalii fiind Camelia Potec, Razvan Florea si Dragos Coman", a subliniat Iamandi, adaugand ca din lotul nostru mai fac parte Ionela Cozma, Valentina Brat, Larisa Lacusta, Ioan Stefan Gherghel, Felix Maestru, Octavian Gutu, Dragos Agache, Valentin Preda si Andrei Minca, in timp ce la sarituri vor evolua Ramona Ciobanu si Corina Popovici. De mentionat ca Europenele de natatie au debutat de ieri dimineata, cu probele de inot sincron, intreceri la care tara noastra nu este reprezentata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.