In tara
Vremea se mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Campia Romana si in Campia de Vest, unde indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU), va atinge si depasi izolat pragul valoric de 80. Cerul va fi variabil, cu inn
In tara
Vremea se mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in Campia Romana si in Campia de Vest, unde indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU), va atinge si depasi izolat pragul valoric de 80. Cerul va fi variabil, cu innorari, dupa-amiaza si seara, cand pe arii restranse la deal si la munte si izolat in rest vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade, iar cele minime se vor situa intre 15 si 23 de grade, usor mai scazute in depresiuni spre 12-13 grade.
La Bucuresti
Vremea se mentine calduroasa, cu cer variabil si vant slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 18-20 de grade. Indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul valoric de 80.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.