Termenul de valabilitate a ofertei de privatizare a celor cinci societati situate pe platforma industriala Nitramonia Fagaras a fost prelungit cu inca 30 de zile. Oferta, expirata pe 21 iulie, este la a doua amanare si foarte probabil la ultima, a de
Termenul de valabilitate a ofertei de privatizare a celor cinci societati situate pe platforma industriala Nitramonia Fagaras a fost prelungit cu inca 30 de zile. Oferta, expirata pe 21 iulie, este la a doua amanare si foarte probabil la ultima, a declarat presedintele AVAS, Razvan Orasanu, pentru Mediafax.
Potrivit lui Orasanu, amanarea incheierii negocierilor cu firma ungara Nitrogenmuvek este determinata de lipsa acordului social. Salariatii Nitramonia se arata nemultumiti fata de politica de personal pe care investitorul intentioneaza sa o aplice dupa preluarea platformei. Prima amanare a ofertei de vanzare a survenit in urma unor puncte ramase in divergenta, printre care clarificarea situatiei juridice a terenurilor si a investitiilor de mediu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.