Cu o saptamana inainte de inceputul perioadei in care producatorii de lapte pot solicita cota de lapte, doar jumatate dintre acestia sunt la curent cu metodologia necesara acestui demers. "In prezent sunt circa 600.000 de producatori care stiu ce sa
Cu o saptamana inainte de inceputul perioadei in care producatorii de lapte pot solicita cota de lapte, doar jumatate dintre acestia sunt la curent cu metodologia necesara acestui demers. "In prezent sunt circa 600.000 de producatori care stiu ce sa faca pentru solicitarea cotei de lapte", a declarat directorul Departamentului Cotelor de Lapte, Lucian Elisei. Acesta a mentionat ca pentru restul, de circa 600.000 de producatori, se desfasoara o ampla campanie de promovare, in toate comunele tarii, pana pe data de 10 august. Cei care doresc sa primeasca dreptul de a vinde lapte dupa ianuarie 2007 pot solicita acordarea cotei de lapte incepand cu 1 august pana la data de 31 octombrie 2006.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.