Premierul Calin Popescu Tariceanu a fost victima unui accident rutier, marti seara, in jurul orelor 20,00. In timp ce conducea propria motocicleta, pe DN1, in dreptul localit`tii Corbeanca, el a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune cu o masi
Premierul Calin Popescu Tariceanu a fost victima unui accident rutier, marti seara, in jurul orelor 20,00. In timp ce conducea propria motocicleta, pe DN1, in dreptul localit`tii Corbeanca, el a intrat pe contrasens si a intrat in coliziune cu o masina care venea din sens opus. Premierul a fost transportat la Spitalul Elias, unde i s-a diagnosticat o entorsa si i s-au facut investigatii medicale pentru a se depista eventuale fracturi. Purtatorul de cuvint al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ca starea de sanatate a premierului este buna si ca politia investigheaza conditiile in care s-a produs accidentul.
vezi continuare in stiri de Ultima ora


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.