Actorul si regizorul independent Florin Piersic Jr. interpreteaza unul dintre rolurile principale in "La urgenta", serialul romanesc de 15 episoade care va difuzat din aceasta toamna la TVR 1.
Florin Piersic Jr. va fi Radu Panc, medic primar d
Actorul si regizorul independent Florin Piersic Jr. interpreteaza unul dintre rolurile principale in "La urgenta", serialul romanesc de 15 episoade care va difuzat din aceasta toamna la TVR 1.
Florin Piersic Jr. va fi Radu Panc, medic primar de urgenta, in varsta de 35 de ani. Medicul ideal, Radu e lider de opinie in grupul in care lucreaza, este pasionat de meseria pe care o practica si asta se vede. E sociabil, are priza la femei, e atent cu look-ul lui, colaboreaza cu diverse reviste si face munca de voluntariat la centre sociale.
Pentru ca nu putea lipsi intriga amoroasa, medicul primar Radu are o admiratoare secreta, in persoana Gretei Calistrat, interpretata de Daniela Nane.
Pentru Florin Piersic Jr. acest rol reprezinta o trecere vizibila de la imaginea rebelului razvratit impotriva sistemului din "Sex, drugs and rock&roll", la cea a liderului responsabil si complex, reprezentand un model in mediul sau. Personajul pe care il interpreteaza Florin Piersic Jr. este dintr-o bucata, este un bun profesionist, care pune suflet in ceea ce face si are mult umor, fiind apreciat de toti colegii.
Florin Piersic Jr. a obtinut Premiul UNITER pentru cel mai bun actor in spectacolul de teatru "Sex, drugs and rock&roll". De asemenea, a jucat, pana in prezent, in 14 piese de teatru precum "Totul despre Al", "Toti barbatii sunt curve", "Zi ca-i bine" si multe altele. Printre rolurile sale de film se numara "Tinerete fara tinerete", in regia lui Francis Ford Coppola, "Eminescu versus Eminem" si "Fix Alert", lung-metraj care a atras publicul mai bine de doi ani, ambele regizate tot de el.
Danielei Nane si lui Florin Piersic Jr. li se vor alatura in La urgenta Claudiu Istodor (in rolul lui Max Colibaba, medic specialist de urgenta), Catalin Paraschiv (in rolul lui Lucian Staicu, medic de urgenta, rezident, "frumuselul" serialului) si prezentatoarea Jurnalului Cultural, Adriana Titieni (in rolul Oanei, specialist in relatii publice si prietena a lui Radu).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.