Show-ul pe care cunoscutul producator si DJ Fatboy Slim il va sustine pe 5 august, la Ultima Playa din Mamaia, se anunta a fi cel mai mare concert de pe litoralul romanesc, informeaza producatorii, The Mission. Concertele pe care el le sustine pe pla
Show-ul pe care cunoscutul producator si DJ Fatboy Slim il va sustine pe 5 august, la Ultima Playa din Mamaia, se anunta a fi cel mai mare concert de pe litoralul romanesc, informeaza producatorii, The Mission. Concertele pe care el le sustine pe plaja atrag sute de mii de spectatori. Anul trecut, la Rio de Janeiro, Fatboy Slim a reusit sa stranga 300.000 oameni.
Pe langa muzica lui Fatboy Slim, publicul de la concert ii va putea asculta si pe Vania, Rhadoo si Haute Culture (Dobrica de la Suie Paparude), acestia evoluand in deschidere.
Accesul publicului la spectacol se va face incepand cu ora 17.00, fiind interzisa insa participarea spectatorilor sub 18 ani. Pretul biletelor este de 44 lei pana pe 4 august, iar pretul la intrare va fi de 60 lei.
Norman Cook, numele real al lui Fatboy Slim, a cantat la bas in formatia pop The Housemartins si a evoluat alaturi de grupul Beats International. Sub numele de Fatboy Slim, el a amestecat in muzica sa ritmuri house, acid, funk, hip-hop, electro si techno. Printre albumele sale se numara "Better Living Through Chemistry" (1996), "You've Come A Long Way Baby" (1998) si "Halfway Between the Gutter and the Stars" (2000). Piesa "Weapon of Choice", al carei videoclip il prezinta pe actorul Christopher Walken dansand intr-un hol de hotel, a fost nominalizata la noua categorii la MTV Video Music Awards, in 2001. Alte hituri precum "Rockafeller Skank", "Praise You", "Right Here Right Now", "Slash Dot Dash" s-au bucurat de succes in randul fanilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.