Agentii economici de pe litoral si reprezentantii Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta cer demiterea din functie a presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Marian, ca urmare a "situatiei fara precede
Agentii economici de pe litoral si reprezentantii Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta cer demiterea din functie a presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Marian, ca urmare a "situatiei fara precedent" creata de declaratiile sale privind litoralul romanesc, potrivit Rompres. Ei solicita premierului Calin Popescu Tariceanu si ministrului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu, sa dispuna masuri urgente pentru a evita intrarea in faliment a turismului. Presedintele CCINA, Mihai Daraban, a declarat, intr-o conferinta de presa desfasurata la Constanta, ca o prima masura ce ar trebui luata vizeaza trecerea ANT sub directa subordonare a primului-ministru.
"Doar astfel se va reusi ca turismul romanesc sa adopte o adevarata strategie de dezvoltare, care sa conduca la o coerenta a tuturor masurilor luate de diferitele organisme si institutii ale statului, in realizarea obiectivului de a face din turism una dintre principalele ramuri ale economiei, din punct de vedere al aportului la PIB, al ocuparii fortei de munca si al aportului valutar", a precizat presedintele CCINA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.