Postul de televiziune MTV Romania celebreaza la 1 august 25 de ani la de lansarea oficiala a primului post MTV din lume. MTV a luat nastere in Statele Unite ale Americii la 1 august 1981, din momentul lansarii si pana in prezent fiind cel mai aprecia
Postul de televiziune MTV Romania celebreaza la 1 august 25 de ani la de lansarea oficiala a primului post MTV din lume. MTV a luat nastere in Statele Unite ale Americii la 1 august 1981, din momentul lansarii si pana in prezent fiind cel mai apreciat post muzical de televiziune din lume.
Cu aceasta ocazie MTV Romania initiaza, ca de altfel toate posturile MTV din lume, o campanie dedicata acestui eveniment, care a debutat prin difuzarea in fiecare zi de la ora 20:00 a unor clipuri clasice, care au facut istorie in tot acest timp, concomitent cu afisarea celebrei sigle galbene cu rosu cu care MTV a aparut pentru prima data pe sticla.
Telespectatorii vor putea urmari TOP 100 - 25 de ani de MTV, un top exceptional prezentat de Mircea Zara, care va cuprinde toate marile hituri incepand cu anul 1981 pana in prezent. Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante retele muzicale europene, MTV Networks Europe, care isi difuzeaza programele in peste 146 milioane de locuinte, din 52 de tari din Europa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.