Liderul PC, Dan Voiculescu, a prezentat-o, ieri, presei, pe verisoara sa, Paraschiva Szilagy, pentru a contrazice decizia CNSAS in care se spune ca aceasta ar fi avut de suferit in urma colaborarii cu Securitatea a varului ei. "Personaj de roman - Ro
Liderul PC, Dan Voiculescu, a prezentat-o, ieri, presei, pe verisoara sa, Paraschiva Szilagy, pentru a contrazice decizia CNSAS in care se spune ca aceasta ar fi avut de suferit in urma colaborarii cu Securitatea a varului ei. "Personaj de roman - Romanul CNSAS, editia 2006 cu Felix spion si verisoara mea, Paraschiva Szilagy, care a <> pentru ca, din cauza mea, nu a putut sa se stabileasca in Germania in anul 1973", a prezentat-o Dan Voiculescu, ziaristilor, pe verisoara sa.
Numele acesteia este prezent in notele semnate de el si cuprinse in dosarul CNSAS. Avocatul liderului conservatorilor, deputatul PC Sergiu Andon, a aratat ca decizia CNSAS din 13 iunie "are ca singura argumentare concreta pentru ideea ca Dan Voiculescu ar fi facut politie politica faptul ca, prin notele sale, s-ar fi opus alegerii libere de catre familia Szilagy a tarii de resedinta". "M-am gandit ca o marturie vie intr-o Romanie plina de minciuna si de neadevaruri ar prinde bine tuturor", a spus Voiculescu, parasind conferinta inainte ca ziaristii sa inceapa intrebarile pe aceasta tema.
"Colegiul nu a luat niciun fel de legatura cu familia noastra, in Germania. Noi nu am avut niciun fel de probleme in Germania privind plecarea in 1973. Nu vad de ce s-au facut aceste atat de tarzii remarci care, de fapt, nu isi au la ora actuala nici aici, in tara, rostul", a spus Paraschiva Szilagy. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.