Compania de Factoring, societate controlata in proportie de 50% de catre Banca Transilvania, are in vedere incheierea in acest an a 100 de contracte si obtinerea unei cote de 4-5% din piata de profil, a declarat, ieri, agentiei Mediafax, Valentin Chi
Compania de Factoring, societate controlata in proportie de 50% de catre Banca Transilvania, are in vedere incheierea in acest an a 100 de contracte si obtinerea unei cote de 4-5% din piata de profil, a declarat, ieri, agentiei Mediafax, Valentin Chirca, directorul general al firmei. Compania, care si-a inceput recent activitatea, intentioneaza sa se plaseze in acest an printre primele 3-4 companii de acest tip.
"Targetul nostru se refera, ca si in cazul Bancii Transilvania, la intreprinderile mici si mijlocii. Produsele noastre se vand in convergenta cu cele ale Bancii Transilvania, cu care avem incheiat si un protocol prin care banca va promova oferta noastra", a spus Chirca.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.