La sfarsitul lunii iulie, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va organiza o selectie a firmelor de avocatura care doresc sa acorde asistenta juridica institutiei si salariatilor AVAS. La selectie pot participa cabinete de avocatura si
La sfarsitul lunii iulie, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va organiza o selectie a firmelor de avocatura care doresc sa acorde asistenta juridica institutiei si salariatilor AVAS. La selectie pot participa cabinete de avocatura si societati civile profesionale, membri ai Baroului, inregistrate in Romania, potrivit unui anunt al institutiei.
Ofertantii vor transmite AVAS, pana la data de 28 iulie, o serie de date privind, printre altele, capacitatea tehnica si experienta detinuta in drept penal si procesual penal si o oferta financiara, constand in onorariul fix al fiecarei cauze si etape procesuale. AVAS va desemna ofertantii selectati la 31 iulie, iar in termen de 5 zile de la data selectiei va anunta castigatorii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.