25 Iulie 2006

Lectura sub un minut

Patronatul ANAT a implinit 16 ani de la infiintare. Acest patronat reprezinta interesele a 700 de agentii de turism prezente in toate judetele, care, impreuna, incearca sa realizeze un succes comercial din ce in ce mai bun, astfel incat, cu prioritat
Patronatul ANAT a implinit 16 ani de la infiintare. Acest patronat reprezinta interesele a 700 de agentii de turism prezente in toate judetele, care, impreuna, incearca sa realizeze un succes comercial din ce in ce mai bun, astfel incat, cu prioritate, Romania sa fie vizitata de cat mai multi turisti straini, simultan cu atentia speciala de promovare a produsului turistic autohton catre populatie, se precizeaza intr-un comunicat al patronatului. ANAT este membru cu drepturi depline in cadrul ECTAA (Grupul Asociatiilor Agentiilor de Turism si Touroperatorilor din cadrul UE), cu reprezentanta directa in Comisia Europeana de la Bruxelles.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.