Actrita Ursula Andress a fost votata cea mai frumoasa "Bond girl" a tuturor timpurilor, intr-un top realizat de revista Empire si Sony Pictures. Ursula Andress a incarnat-o pe Honey Ryder in prima parte a seriei aventurilor agentului 007, "Dr. No", l
Actrita Ursula Andress a fost votata cea mai frumoasa "Bond girl" a tuturor timpurilor, intr-un top realizat de revista Empire si Sony Pictures. Ursula Andress a incarnat-o pe Honey Ryder in prima parte a seriei aventurilor agentului 007, "Dr. No", lansata in 1962, in care rolul lui James Bond era interpretat de Sean Connery. Scena in care Andress iese din mare imbracata intr-un costum de baie foarte sexy a devenit celebra in istoria cinematografiei.
Aceeasi scena a fost recreata 40 de ani mai tarziu de actrita Halle Berry care a intruchipat-o pe frumoasa Jinx in "Die another day" (2002). Berry este ocupanta locului trei in acest top realizat de Sony Pictures si revista Empire.
Andress este secondata in acest top de Famke Janssen, care a jucat rolul personajului Xenia Onotopp in "Goldeneye" (1995). "Goldfinger", lansat in 1964, avandu-l tot pe Sean Connery in rolul agentului secret al Maiestatii Sale, a primit titlul de cel mai bun film din seria aventurilor agentului 007.
Stavro Blofeld din "You Only Live Twice" (1967), interpretat de Donald Pleasence, a fost numit cel mai bun personaj negativ din seria "James Bond". Autovehiculul "Lotus Esprit", care apare in "The Spy Who Loved Me" (1977), a fost votat cel mai bun gadget.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.