Simbata, postul B1 TV si tara intreaga au scos din sifoniere toalele de party si s-au adunat cu mic cu mare fie la Snagov, fie in fata televizoarelor sa ciocneasca un pahar de sampanie cu cel mai fericit cuplu al momentului, Moni si Iri, de-acum sot
Simbata, postul B1 TV si tara intreaga au scos din sifoniere toalele de party si s-au adunat cu mic cu mare fie la Snagov, fie in fata televizoarelor sa ciocneasca un pahar de sampanie cu cel mai fericit cuplu al momentului, Moni si Iri, de-acum sot si sotie. Casa de aur de un milion de carate batut cu diamante si smaralde le doresc si eu tinerilor insuratei, fiindca am vazut ca in rest au de toate. Acum, dupa ce urarile au fost facute, despre nunta propriu-zisa n-am mare lucru de zis. A fost o demonstratie de potenta financiara, de lux afisat cu ostentatie in contextul in care o noua aristocratie de tranzitie incearca din rasputeri sa-si delimiteze teritoriul si sa-si sublinieze pozitia. Mie, unuia, deocamdata, genul asta de aristocrati nascuti peste noapte din generoase oferte de achizitii publice nu mi se par nici macar oameni de afaceri, darmite burghezie. Asadar, nunta mi-a parut a fi mai degraba un eveniment publicitar prin care fiul unui fost stab de mina a doua, care incearca din rasputeri sa-si depaseasca frustrarile adolescentine, si-a achizitionat de sotie o tinara domnisoara extrem de priceputa in a-si negocia pozitia in noua inalta societate de consum a Romaniei postceausiste. Ce m-a intrigat usor a fost insa roiul de analiste de nunta care s-au inghesuit pe B1 Tv pentru a discuta deschis detaliile amorului subtil dintre cei doi, detalii pe care muritorii banali ca mine si ca multi altii nu-l pricep. A fost si-aici mare inghesuiala: dna Evelin Badea, o psiholoaga emotionata si madam Bahmuteanu-Prigoana, cea mai mare specialista in inimi din cite a inventat poporul asta mioritic, atit de simpatic in felul lui.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.