Patru dealeri care incercau sa introduca heroina in Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova au fost prinsi in flagrant de ofiterii bucuresteni de la Crima. Drogurile erau procurate de Florentina A. (47 de ani) si ascunse de George R. (26 de ani) in
Patru dealeri care incercau sa introduca heroina in Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova au fost prinsi in flagrant de ofiterii bucuresteni de la Crima. Drogurile erau procurate de Florentina A. (47 de ani) si ascunse de George R. (26 de ani) in pachetele pe care i le aducea fratelui sau Marius R. (31 de ani), detinut in Penitenciarul Rahova, care urma sa le vanda detinutilor cu sume cuprinse intre 250 si 300 lei per doza.
O zi mai tarziu, ofiterii au prins o alta persoana, Ion D. (20 de ani), si el detinut in cadrul aceluiasi penitenciar, in timp ce incerca sa introduca in inchisoare 4 grame de heroina, ascunse intr-un tub de pasta de dinti. Cei doi detinuti sunt cercetati in penitenciar pentru trafic de droguri de mare risc, ceilalti doi fiind cercetati pentru aceeasi infractiune in stare de libertate.
La inceputul acestei luni, ofiterii antidrog au mai prins, in acelasi penitenciar, trei detinuti in timp ce vindeau aproximativ doua grame de heroina. In camerele lor s-au gasit 1.000 de lei proveniti din vanzarea narcoticelor, doua telefoane mobile si un gram de heroina, toate ascunse in diferite obiecte precum instrumente de scris, perne sau incaltaminte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.