Actrita va fi una dintre protagonistele noului serial produs de televiziunea publica. "La urgenta", care va fi difuzat in aceasta toamna pe TVR 1, nu reprezinta prima colaborare a frumoasei actrite cu TVR. Ea a jucat in numeroase filme produse de tel
Actrita va fi una dintre protagonistele noului serial produs de televiziunea publica. "La urgenta", care va fi difuzat in aceasta toamna pe TVR 1, nu reprezinta prima colaborare a frumoasei actrite cu TVR. Ea a jucat in numeroase filme produse de televiziunea publica, precum "Valsul lebedelor" (1997), "Frumosii nebuni ai marilor orase" (1997), "Nunta imposibila" (1999-2000), "Amantul marii doamne Dracula" (2002-2003) si a fost gazda Concursului Eurovision, in 1998.
Nane va interpreta personajul Greta Calistrat, medic de urgenta, specialist, in varsta de 30 de ani. Greta e draguta, mai mult interesanta decat frumoasa, nici pe departe preocupata de moda. Intre ea si un alt personaj central al filmului, medicul primar Radu, exista o tensiune sexuala nemarturisita, povesteste actrita.
Pentru aceasta productie Daniela va lucra alaturi de celebrul regizor american de origine romana, Andrei Zinca, care a facut furori in Statele Unite cu serialul TV "Miami Sands". Se pare ca numele ei atrage notorietate. Ea a mai lucrat pe platourile de filmare cu regizori precum Franco Zefirrelli, Luigi Perelli, Gerard Cuq, Rick Pepin, Denis Karvil, Dan Pita, iar in teatru cu nume mari precum Ion Cojar, Gelu Colceag, Catalina Buzoianu sau Beatrice Rancea.
Noul serial marca TVR prezinta in 15 episoade drama unei echipe de doctori de la un spital de urgenta din Bucuresti, in lupta zilnica pe care o duc cu boala, cu moartea, cu sistemul, cu accidentele care ne perturba vietile si cu propriile slabiciuni. "La urgenta" este realizat dupa scenariul selectat la concursul organizat in iarna trecuta de catre TVR.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.