Meteorologii au atentionat ieri prefecturile din 17 judete si din municipiul Bucuresti ca vor urma alte cateva zile caniculare, in care temperaturile vor fi de aproximativ 35 de grade, iar indicele de confort termic va depasi local pragul critic, inf
Meteorologii au atentionat ieri prefecturile din 17 judete si din municipiul Bucuresti ca vor urma alte cateva zile caniculare, in care temperaturile vor fi de aproximativ 35 de grade, iar indicele de confort termic va depasi local pragul critic, informeaza Ministerul Mediului. Atentionarea - din categoria cod galben - se refera la depasirea pragului critic al indicelui de confort termic temperatura-umezeala (ITU) si izolat la canicula, zonele afectate fiind Campia de Vest si Campia Romana. Aceste fenomene sunt prognozate pentru perioada luni, ora 12.00 - joi, ora 18.00. Starea de disconfort termic se va mentine si noaptea, cand temperaturile minime vor fi de aproximativ 20 de grade Celsius. In aceleasi zone, izolat, vremea va fi caniculara la amiaza, cand temperatura se va situa in jurul valorii de 35 de grade C.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.