Biletele pentru concertele de revenire pe care Kylie Minogue le va sustine in Marea Britanie s-au vandut in doar sase minute. La putin timp dupa ce acestea au fost epuizate, bilete cu pretul oficial de aproximativ 100 de dolari au fost puse in vanzar
Biletele pentru concertele de revenire pe care Kylie Minogue le va sustine in Marea Britanie s-au vandut in doar sase minute. La putin timp dupa ce acestea au fost epuizate, bilete cu pretul oficial de aproximativ 100 de dolari au fost puse in vanzare pe site-ul de licitatii eBay la pretul de 1.100 perechea.
Cantareata australiana in varsta de 38 de ani, care se afla in perioada de recuperare dupa operatia de cancer la san suferita, va sustine la Wembley Arena din Londra ultimele sale concerte din turneul mondial "Showgirl Homecoming".
Show-urile au fost stabilite initial pentru 2 si 3 ianuarie 2007, insa inca doua spectacole au fost anuntate pentru 5 si 6 ianuarie, cererea de bilete fiind insa atat de mare incat computerele care preluau comenzile au cedat. In consecinta, promoterii au mai adaugat inca doua concerte, pe 8 si 9 ianuarie, Minogue ajungand astfel sa sustina la Wembley un total de sase concerte.
"Cererea de bilete pentru spectacolele lui Kylie a fost absolut fenomenala, acestea fiind cele mai rapide vanzari pe care le-am vazut vreodata", a declarat Dave Chumbley, agentul cantaretei. "Va fi fantastic sa o vedem pe Kylie din nou pe scena", a adaugat el.
Vedeta a fost obligata sa-si opreasca turneul mondial "Showgirl" in luna mai a anului trecut, cand a fost diagnosticata cu cancer. Acesta a fost reprogramat si va fi reluat pe 11 noiembrie, cu un spectacol la Sydney.
In prezent, Minogue lucreaza la un nou album care este posibil sa fie lansat la sfarsitul acestui an.
Kylie Minogue este cunoscuta pentru hituri precum "The Locomotion" sau "Spinning Around." Single-ul "Can't Get You out of My Head" a fost cel mai mare succes al carierei sale, ajungand pe locul intai in topurile muzicale din mai mult de 40 de tari, si vanzandu-se in peste sase milioane de copii in intreaga lume.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.