Antrenorul principal al "marinarilor", sarbul Momcilo Vukotic, crede ca FC Farul se poate califica in turul II preliminar al Cupei UEFA, chiar daca echipa sa a pierdut in prima mansa din turul III (ultimul) al Cupei UEFA-Intertoto, in deplasare, scor
Antrenorul principal al "marinarilor", sarbul Momcilo Vukotic, crede ca FC Farul se poate califica in turul II preliminar al Cupei UEFA, chiar daca echipa sa a pierdut in prima mansa din turul III (ultimul) al Cupei UEFA-Intertoto, in deplasare, scor 1-4 cu AJ Auxerre. FC Farul va juca in mansa a doua cu Auxerre in aceasta seara, de la ora 19, la Constanta (in direct la TV Sport). Vukotic nu ezita sa creada in baietii sai, atat timp cat echipa constanteana mai pastreaza sanse teoretice de calificare. "La prima vedere, dupa acest scor din tur, este greu de vorbit despre calificarea in Cupa UEFA, dar mentalitatea si firea mea de luptator ma impiedica sa gandesc asa. Vreau ca toti sa gandim ca nu este imposibil sa realizam surpriza. Sigur, este foarte dificil, dar daca nu gandesti pozitiv, daca nu incerci sa faci ceva ce la prima vedere pare imposibil, nu ai nici o sansa. In fotbal sunt multe surprize. S-a mai intamplat ca echipele cotate cu prima sansa sa piarda. In primul rand, vreau ca jucatorii mei sa faca un meci bun, prin care sa arate ca suntem in forma, gata pentru campionat. Sa incercam sa realizam un rezultat bun, adica sa invingem. Daca va fi si calificare, cu atat mai bine!", a declarat Vukotic. Acesta a asemanat "dubla" cu Auxerre cu meciurile Farul - FC National din cupa si campionat, din sezonul trecut. "Si National ne-a batut cu 4-1, iar in meciul urmator i-am spulberat la Constanta cu 4-0! Sigur, cu Auxerre va fi alta poveste, e o echipa mult mai buna, dar dupa cum am jucat in marea parte a jocului din Franta avem sperante", a mai spus Vukotic. De partea cealalta, delegatia lui Auxerre, condusa de Jean-Claude Hamel, presedintele clubului, si-a stabilit cartierul general la Hotelul "Iaki", care apartine lui Hagi, urmand sa efectueze aseara, de la ora meciului, antrenamentul oficial pe Stadionul "Farul". Din lotul lui Auxerre face parte si atacantul roman Daniel Niculae, care vrea sa marcheze primul sau gol dupa transferul in Franta. Niculae a jucat si in partida tur, pana in minutul 68, demonstrand, conform site-ului clubului francez, "reale calitati tehnice". Altfel, in lotul deplasat de antrenorul Jean Fernandez a fost inclus si polonezul Ireneusz Jelen, ultimul fotbalist transferat de Auxerre. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.