Reprezentativa de polo a Romaniei a fost invinsa de galonata selectionata a Serbiei, cu scorul de 12-5 (2-1, 2-3, 6-1, 2-0), in cel de-al doilea meci din grupa semifinala a Ligii Mondiale, care se desfasoara in aceste zile in complexul acvatic din lo
Reprezentativa de polo a Romaniei a fost invinsa de galonata selectionata a Serbiei, cu scorul de 12-5 (2-1, 2-3, 6-1, 2-0), in cel de-al doilea meci din grupa semifinala a Ligii Mondiale, care se desfasoara in aceste zile in complexul acvatic din localitatea spaniola Portugalete. Astfel, dupa infrangerea usturatoare din partida de debut, 6-12 cu Grecia, "tricolorii" pregatiti de Vlad Hagiu par sa nu fi gasit antidot pentru jocul campioanei mondiale si europene en-titre decat in primele doua reprize, cand, in mod cu totul surprinzator, gratie unui joc foarte bun, tabela de marcaj a indicat scorul de 4-4! Dupa pauza mare, sarbii au declansat un tavalug devastator si s-au impus lejer, spre nemultumirea staff-ului roman, exasperat de avalansa de greseli din defensiva noastra. Conform statisticii, golurile "tricolorilor" au fost realizate de C. Radu (2), Iosep, Bonca si G. Georgescu (cate 1). In urma acestui rezultat, coroborat cu victorile Croatiei, 10-5 cu Grecia, si Spaniei, 13-9 cu Germania, Serbia si Croatia conduc neinvinse cu 6 puncte, fiind urmate de Spania si Grecia, cu cate 3 puncte, in vreme ce Romania si Germania au ramas la "cota" zero. Aseara, dupa inchiderea editiei, Romania a intalnit Croatia, azi va juca impotriva Spaniei, iar maine dimineata va da ochi cu Germania. Reamintim ca la turneul final al Ligii Mondiale, programat sa se desfasoare la Atena, in perioada 2-6 august, se califica Grecia, in calitate de gazda, dar si primele doua clasate in grupa semifinala europeana.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.