Walter Zenga, antrenorul italian al lui Gaziantepspor, i-a cerut lui Giani Kirita, fotbalist al gruparii turce, sa nu fie agresiv in teren, fata de adversarii sai si fata de arbitri, informeaza cotidianul "Guncel". Sursa citata scrie ca Giani Kirita
Walter Zenga, antrenorul italian al lui Gaziantepspor, i-a cerut lui Giani Kirita, fotbalist al gruparii turce, sa nu fie agresiv in teren, fata de adversarii sai si fata de arbitri, informeaza cotidianul "Guncel". Sursa citata scrie ca Giani Kirita a atras atentia in timpul meciurilor amicale disputate de Gaziantepspor in cantonamentul din Olanda prin jocul sau agresiv si dur si de aceea a fost atentionat de Zenga. "Mie imi plac fotbalistii care joaca agresiv, dar nu face acest lucru la adresa adversarilor si arbitrilor, pentru ca si tu si echipa ati avea de pierdut", a spus italianul. Potrivit cotidianului "Guncel", desi la meciurile amicale a dat dovada de agresivitate, la antrenamente si in timpul liber Kirita este sursa de veselie a echipei in Olanda. Romanul este prieten foarte bun cu noua achizitie a lui Gaziantepspor, argentinianul Christian Zurita. Gaziantepspor, care a disputat pana in prezent trei partide amicale in Olanda, va juca duminica impotriva elenilor de la Iraklis Salonic, iar luni tot cu o echipa din Grecia, Ironi Ashdod. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.