Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut se vor extinde pe piata din provincie pana la sfarsitul anului cu inca patru unitati. Cele doua marci, apartinand Yum Brands, au fost aduse in Romania in sistem de franciza, KFC de catre compania US Food Netw
Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut se vor extinde pe piata din provincie pana la sfarsitul anului cu inca patru unitati. Cele doua marci, apartinand Yum Brands, au fost aduse in Romania in sistem de franciza, KFC de catre compania US Food Network, iar Pizza Hut de American Restaurant System, ambele in portofoliul grupului Altrom. KFC a deschis deja 16 restaurante in mai multe orase din Romania si intentioneaza sa dezvolte alte 15 unitati in urmatorii trei ani. Pizza Hut, cel mai mare lant de pizzerii din lume, cu peste 12.000 de locatii in mai mult de 100 de tari, este prezent pe piata locala din 1994, cu noua unitati in provincie si in Capitala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.