FRF a dat ieri publicitatii o declaratie tip pe care toti oficialii, antrenorii si jucatorii o vor semna pana la inceperea noului sezon. Prin respectivul document, acestia se obliga sa respecte un fel de cod etic, inspirat de la FIFA, prin care nu se
FRF a dat ieri publicitatii o declaratie tip pe care toti oficialii, antrenorii si jucatorii o vor semna pana la inceperea noului sezon. Prin respectivul document, acestia se obliga sa respecte un fel de cod etic, inspirat de la FIFA, prin care nu se vor abate de la regulile de fair-play, de discriminare rasiala si, mai ales, legata de pariuri sportive. Astfel, fiecare dintre participantii la competitie trebuie sa semneze un document in care se scrie "Declar ca nu voi participa la niciun joc de noroc (pariuri etc.) ce are legatura directa sau indirecta cu intrecerile la care iau parte. Sunt, totodata, raspunzator ca niciun membru al familiei mele sa nu desfasoare asemenea activitati". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.