Tanarul actor Haley Joel Osment, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Al saselea simt", a fost spitalizat dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier care a avut loc langa orasul Los Angeles, relateaza AFP, citata de Mediafax. Osment, in varsta
Tanarul actor Haley Joel Osment, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Al saselea simt", a fost spitalizat dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier care a avut loc langa orasul Los Angeles, relateaza AFP, citata de Mediafax. Osment, in varsta de 18 ani, a pierdut controlul masinii sale, vehiculul a iesit de pe sosea, s-a izbit de un zid, dupa care s-a rasturnat, a precizat locotenentul Greg Sisneros, din partea biroului serifului orasului Los Angeles. Actorul a fost spitalizat din cauza unei fracturi la umar, a unor coaste fisurate si a unor multiple contuzii. "El doreste ca lumea sa stie ca este in regula", a declarat medicul Paul Gilbert, purtator de cuvant al spitalului Huntington Memorial. Dupa spusele locotenentului Sisneros, Osment avea un "aer socat" in timp ce politistii il scoteau din masina, un vechi break redus la starea de epava, conform imaginilor de la televiziunea locala. Tanarul actor, care si-a inceput cariera pe marele ecran in rolul fiului lui Tom Hanks in "Forrest Gump", a fost nominalizat la premiile Oscar in 2000 pentru rolul copilului super lucid din "Al saselea simt", unde a jucat alaturi de Bruce Willis. Osment a mai putut fi vazut in "Inteligenta artificiala", "Da mai departe" si si-a imprumutat vocea personajului Mowgli in lungmetrajul animat "Cartea junglei 2". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.