Dinu Gheorghe (foto dreapta), numit administratorul unic al Rapid SA, a facut un apel la Jean Valvis, unul dintre actionarii clubului, cerandu-i sa renunte la polemica iscata in ultimele zile pentru ca alb-visiniii sa evite conflictele dintre proprie
Dinu Gheorghe (foto dreapta), numit administratorul unic al Rapid SA, a facut un apel la Jean Valvis, unul dintre actionarii clubului, cerandu-i sa renunte la polemica iscata in ultimele zile pentru ca alb-visiniii sa evite conflictele dintre proprietarii lui Dinamo. "Nu vreau ca situatia sa ajunga ca la alt club. Sper ca toti actionarii sa dea dovada de intelegere intre ei si fata de echipa", a spus Dinu Gheorghe. "Jean Valvis spunea ca a investit un milion de dolari la Rapid, din anul 2002 incoace, dar banii acestia nu au intrat intr-o gaura neagra, cum gresit s-a exprimat, ci a fost vorba de niste contracte comerciale, in schimbul carora Rapid a avut o prestatie", a spus Dinu Gheorghe. Administratorul giulestenilor a spus ca il roaga pe Valvis sa revina la echipa si sa nu mai incerce sa polemizeze cu George Copos, actionar majoritar prin AFC Rapid si prin cele 6 procente din noua societate. La randul sau, Dinu Gheorghe a afirmat ca va ramane cu procentele infime pe care le are dupa majorarea de capital, deoarece nu poate sustine financiar cresterea aprobata de ceilalti actionari. Pana la data de 31 iulie va avea loc o sedinta in care se va stabili Consiliul de Administratie al noii societati Rapid, precum si presedintele Consiliului de Administratie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.