Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca echipa din Ghencea va trata cu seriozitate meciul cu Rapid din Supercupa Romaniei si ca isi doreste sa cucereasca acest trofeu. "Jucatorii Stelei nu
Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca echipa din Ghencea va trata cu seriozitate meciul cu Rapid din Supercupa Romaniei si ca isi doreste sa cucereasca acest trofeu. "Jucatorii Stelei nu vor trata un meci ca pe unul fara importanta. In pregatiri, Steaua a tratat cu seriozitate fiecare partida. Este un meci oficial, nu amical si avem un adversar care are orgoliul, ca si noi, de a invinge", a spus Argaseala. Oficialul stelist a afirmat ca Steaua este interesata de acest meci, mai ales ca este si o verificare a echipei inainte de startul noului sezon. "Este o partida in compania unei rivale si ne dorim acest trofeu. Sa ne luam revansa dupa infrangerea din campionat? N-avem ce revansa sa ne luam fata de Rapid, am castigat campionatul. Noi am castigat razboiul, ei o lupta", a spus Argaseala. Acesta a precizat ca spera sa fie un meci frumos, un spectacol adevarat si a adaugat ca isi doreste un parcurs cat mai lung al ambelor formatii in cupele europene. Declaratiile lui Argaseala apar dupa ce presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a anuntat ca nu il intereseaza Supercupa Romaniei si ca nu va premia o eventuala victorie a jucatorilor sai. De partea cealalta, secretarul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a subliniat ca echipa giulesteana este o obisnuita a Supercupei Romaniei, castigand deja trei trofee. "Ne bucuram ca luptam pentru o noua Supercupa, pentru ca nu vrem sa ne oprim aici. Tratam meciul cu mare seriozitate, dorim sa ne respectam blazonul, suporterii si competitia, vrem si trofeul. Sper ca Rapid sa fie mai buna", a spus Zotta. Oficialul rapidist a adaugat ca noua achizitie, atacantul Ianis Zicu, are drept de joc, cel care decide asupra folosirii sale fiind antrenorul Razvan Lucescu. "A sosit si cartea verde a jucatorului si vom definitiva transferul sau", a comentat Zotta. Prezent si el la conferinta de presa organizata de FRF, secretarul general al federatiei, Adalbert Kassai, a declarat ca meciul este un prilej pentru ambele formatii de a-si verifica potentialul si ca asteapta un spectacol pe masura valorii celor doua echipe. Kassai isi doreste ca lupta dintre Steaua si Rapid sa se poarte pe teren, cu fair-play, si nu in declaratii razboinice. Partida Steaua - Rapid, programata in aceasta seara, de la ora 21, pe Stadionul "National" din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", va fi precedata, de la ora 18.30, de un meci de fotbal feminin intre doua selectionate formate din jucatoare de la cluburi din provincie si din Capitala. Steaua si Rapid se intalnesc a treia oara in Supercupa Romaniei, dupa editiile 1998 si 1999. Prima oara s-a impus Steaua, cu 4-0, pentru ca, un an mai tarziu, giulestenii sa-si ia revansa, cu 5-0. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.